Kindcentrum

Het is mogelijk om aan te melden en in te schrijven voor naschoolse opvang bij het Kind Centrum de Stern. De na- schoolse opvang sluit aan bij de schooltijden van basisschool De Stern en houdt rekening met de keuze van de brede school aanbieding voor groep 3-8.
De Na-schoolse opvang start voor groep 1-2 op maandag tot vrijdag om 14.00 uur tot 18.15 uur.
De na-schoolse opvang van groep 3-5 start naar keuze aansluitend om 14.00 uur of aan sluiten aan het brede schoolblok om 15.15 uur.
Het aanmeldingsformulier voor na-schoolse opvang kunt aanvragen via de mail s.nederlof@kindenonderwijsrotterdam.nl