Kindcentrum

Ziek melden

Tussen 8:00-8:30 uur kunt u uw kind ziek melden op het telefoonnummer 010 790 11 61.

Absentie melden

Wilt u zo vriendelijk zijn om alle korte afwezigheid tijdens de schooltijden (bijvoorbeeld voor tandarts of doktersbezoek) zoveel mogelijk te vermijden. Voor zowel de leerkracht als voor de kinderen is het fijn om binnen de leerboog geen onderbrekingen te hoeven ervaren. Dit draagt bij aan rust, ritme en regelmaat.
Wilt u toch absentie melden dan kan dit door telefonisch contact op te nemen of door het contactformulier in te vullen. Denkt u eraan om de naam van de leerling, de klas en de naam van de leerkracht te vermelden?